Proeflessen

Iedereen is van harte welkom bij onze vereniging. Voordat je definitief lid wordt, kun je eerst één of twee keer een proefles komen doen. Hiervoor hoef je je niet op te geven. Als je het even bij de leiding van de les aangeeft dat je nieuw bent dan is het prima. Voor de jonge leden is het even handig om als ouder even je 06 bij de leiding achter te laten, mochten zich problemen voordoen. 

Mocht je na de proeflessen lid willen worden, dan kun je je digitaal inschrijven via onze website. Daarna ontvang je van de vereniging een mail, met een uitnodiging voor onze ClubApp en zal de contributie gaan lopen.Wereld Gymnaestrada / Rustend Lid.

Amsterdam is in 2023 het podium voor de Wereld Gymnaestrada. Een internationaal event waarbij alle niveaus en alle leeftijden welkom zijn om te laten zien wat ze kunnen. Geen wedstrijden met maar één winnaar, maar een week vol demonstraties en plezier. Clubs en groepen laten zien wat ze in huis hebben tijdens originele shows voor volle tribunes op iconische plekken in Amsterdam. Plezier, ontmoeten en laten zien wat je kan. Dáár draait het in de zomer van 2023 om.

Wereld Gymnaestrada – Dutch Gymnastics

 

Wil je meedoen en dus lid willen worden van onze vereniging dan kun je je op ons digitale inschrijfformulier als rustend lid aanmelden. 

Aanmelden

Wil je lid worden van Gymvereniging Meerkerk. Meldt u dan aan bij de onderstaande link.
Aanmeldingsformulier inschrijving lidmaatschap

Contributie

Voor elke sport wordt er jaarlijks bepaald wat de contributie is. Contributie is per maand en dient te worden voldaan aan het begin van de maand via automatische incasso. Het bedrag van de maandelijkse contributie is gebaseerd op 12 maanden. Bij opzegging voor de zomervakantie is het niet mogelijk om binnen 6 maanden weer lid te worden in dezelfde discipline.


Bij het inschrijven met het Aanmeldingsformulier lidmaatschap wordt een machtiging afgegeven. Bij de eerste maand contributie betaal je € 5,- inschrijfgeld.

Gymnastiek
Leeftijd             Bedrag

alle leeftijden     € 8,00

selectie                € 13,50
Dans

Streetdance

Leeftijd           Bedrag
4 t/m 9 jaar        € 11,00
10 t/m 18 jaar   € 16,50
18+                      € 19,50

Breakdance

Leeftijd           Bedrag
alle leeftijden   € 18,10

Hip Hop

Leeftijd           Bedrag
alle leeftijden   € 21,50
 

16+ sporten 

Bootcamp/Yoga/  Bodyshape/Zumba

Bedrag
-
1 les per week € 19,50
- 2e les per week € 11,00
- onbeperkt abonnement € 39,00*

* zo vaak als je wilt en/of als je volledig flexibel wilt kiezen uit het 16+ aanbod.  

Ouderen gym      

Bedrag 

 € 10,20

Rustende leden  

Bedrag 

 € 5,00

AUB je presentie áltijd doorgeven in onze ClubApp!


Uitschrijven

Het lidmaatschap dient minimaal 1 maand van te voren, te worden opgezegd.  Bij opzegging na de 15e van de maand, loopt het lidmaatschap nog door tot het eind van de maand erop (bv 17 maart opgezegd, lidmaatschap stopt 30 april). Het lidmaatschap stopt altijd aan het eind van de maand. Bij opzegging voor de zomervakantie is het niet mogelijk om binnen 6 maanden weer lid te worden in dezelfde discipline. 


Uitschrijven kunt u via de club-app doen.  Dat kunt u doen via de volgende stappen:                                                                                                               
Stap 1: Klik op “Menu”
Stap 2: Klik op “Bekijk mijn lidmaatschap”
Stap 3: Klik op “Uitschrijven”
Stap 4: Geef aan waarom je stopt binnen onze vereniging en klik dan op Uitschrijven.


Zodra de ledenadministratie je opzegging vanuit de app heeft verwerkt ontvang je een e-mail.