Streetdance

Streetdance is een leuke en intensieve sport waarbij je door middel van dans al je spieren gebruikt. Door aan streetdance te doen wordt je leniger en krijg je een groot uithoudingsvermogen. Daarnaast is het leuk om met je groep te werken naar een doel zoals je de jaarlijkse uitvoering of het Dance 2 Demo optreden. De populaire muziek is zo opzwepend en dat je vergeet dat je eigenlijk aan het sporten bent! Bij onze vereniging ben je vanaf 5 jaar welkom in één van onze streetdance groepen. 

Breakdance

Breakdance is een leuke, stoere sport voor jongens en meisjes. Je leert coole moves en snelle stapbewegingen op rapmuziek of breakbeat. Het is een combinatie van acrobatiek en improvisatie. Dit word je natuurlijk allemaal geleerd tijdens de lessen maar je werkt dan ook aan je lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Tijdens de battles kun je de rest van je groep laten zien wat je allemaal al kunt. Bij onze vereniging ben je vanaf 6 jaar welkom in onze breakdance groepen. 

Hiphop

HipHop is de meest populaire dansstijl van dit moment voor zowel jongens als meisjes. Tijdens deze hiphop les krijg je verschillende hiphop dansstijlen: Dancehall, Afro, House, Locking, Streetdance en hiphop zelf. Tijdens deze les ga je samen met je mede dansers samen in een team werken naar deelname aan Nederlandse wedstrijden. De muziek die wij zullen gebruiken tijdens deze les is speciaal gemixt voor deze specifieke groep en wedstrijden. Bij deze hiphop les ben je van harte welkom vanaf groep 6.