Hannah Fleury (Gym)

Begonnen met lesgeven: Als kleuter ben ik voor het eerst bij GVM gekomen. Toen ik wat ouder was kwam ik ook bij de selectie terecht, daarnaast ben ik ook op streetdance gegaan bij GVM. In groep 8 ben ik voor het eerst gaan helpen bij de gym, ik heb toen een jaar bij de kleuters geholpen. Op mijn viertiende ben ik weer begonnen met helpen. Ik ben toen bij verschillende groepen hulpleiding geweest. Na een paar jaar ervaring als hulpleiding ben ik leiding geworden van Gym 1 en Gym 2, en zelf vind ik het super leuk! 


Leukste aan mijn sport: Bij gym is er de mogelijkheid om super veel verschillende dingen te proberen. Naast de balk en de mat zijn er nog veel meer dingen die we in de lessen doen! Er is altijd ruimte voor een spelletje of een estafette/parcourtje. Er is tijdens gym altijd de mogelijkheid om iets ingewikkelders of iets simpelers te proberen. Op die manier is het een zeer toegankelijke sport voor iedereen. 


Werk/studie/hobby's: Ik studeer Psychologie op de Universiteit Tilburg. Naast de studie ben ik vooral in de gymzaal te vinden. Ook vind ik het natuurlijk leuk om met vrienden af te spreken, vaak gaan we met z’n allen eten. We proberen dan steeds iets nieuws te koken. Het smaakt niet altijd goed maar leuk is het wel. 


Laatste woord/levensmotto: Ik heb heel mijn leven veel plezier gehad met het gymmen, en ik hoop dat ik het leuke aan gymmen ook kan laten zien in mijn lessen! 

Danka de Bruijn (Bootcamp)

Begonnen met lesgeven: 2019

 

Leukste aan mijn sport: mensen motiveren het beste uit zichzelf te halen

 

Werk/Studie/hobby’s: Fitnesstrainer, gezond koken

 

Laatste woord/levensmotto: Geniet op een gezonde manier van het leven

Dharamjogh Hakkesteegt (Yoga)

 Ik ben Dharamjodh of gewoon ‘DJ’. Ik ben een Kundalini Yoga en Meditatie docent, Karam Kriya consultant, en tevens gecertificeerd als Middendorf Adem en Bewegingstherapeut. Ik kom oorspronkelijk uit Amerika en woon al 12 jaar in Meerkerk. Ik kom bij de gym vereniging Meerkerk yoga les geven. Met mijn kennis en ervaring wil ik je inspireren om een verbinding met je innerlijke kracht te maken en een versterking van balans in je lichaam, gedachten, en adem te beleven.  

Céline van Leer (Streetdance) 

Begonnen met lesgeven: 2018, bij de GVM vanaf 2020

Leukste aan mijn sport: Dans is mijn passie en met lesgeven kan ik het overbrengen aan iedereen die het ook heel erg leuk vind. Ik kan mensen zien groeien en hun helpen om beter te worden. Ik kan ook mijn ‘ei’ kwijt in dans en doe het iedere dag :)

Werk/Studie/Hobby’s: Ik ben afgestudeerd en  heb ik mijn diploma voor Dansinstructeur Niveau 3. Verder werk ik als verkoopster bij Vanharen. Ik geef naast dit ook nog andere danslessen in Hardinxveld, Arkel en Alblasserdam. Ik heb sinds september 2021 mijn eigen wedstrijdteam vanaf 12 jaar. Dit doe ik in Boven-Hardinxveld. Ik sta zelf ook op het podium bij verschillende evenementen en festivals als danseres. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de natuur te zijn, luister ik veel muziek en ga ik vaak wat met vriendinnen doen.

Laatste woord/levensmotto: als je iets graag wilt, ga er dan voor! Maak al je dromen waar! Een grappig feitje van mij is dat ik vroeger altijd dierenarts wilden worden. Nou dat is nu wel anders :)

Mirjam Bikker (Ouderengym)

Begonnen met lesgeven: 2018

Leukste aan mijn sport: de combinatie van het sociale- en sportieve element van de lessen, het is gezellig en we zijn sportief bezig.

Werk/studie/hobby's: Docent - tuinieren

Laatste woord/levensmotto: Geluk zit in kleine dingen.

Carlijn 'Spooky' van der Linden (Breakdance)

Begonnen met lesgeven: 2015 

Leukste aan de sport: je mag zelf kiezen wat je allemaal wilt laten zien 

Werk: shows & wedstrijden
 

Levens motto: always to fullest 

Medea (Streetdance)

Begonnen met lesgeven: februari 2021

Leukste aan mijn sport: Ik hou heel erg van dansen! 

Werk/studie/hobby's: Ik heb mijn studie afgerond en werk nu bij de Parfumerie Douglas. Mijn hobby’s zijn Netflix kijken en met mijn vriendinnen wat leuks doen. 

Laatste woord/levensmotto: Kan niet bestaat niet! 

Jorine (gym)

Begonnen met lesgeven: ik ben begonnen als hulpleiding daarna ben ik zelf les gaan geven. Ik geef nu les aan gym 3 en 4 en de selectie mini’s en jeugd. Verder geef ik ook nog de selectie groepen in Arkel les.


Leukste aan mijn sport: Het gezellig om samen oefenen van nieuwe dingen. En als iets lukt na het vele oefenen ervan geeft dat altijd een goed gevoel.


Werk/studie/hobby's: Zelf ben ik op mijn 6e begonnen met gymmen bij GVM en dit doe ik nu nog steeds met veel plezier.


Laatste woord/levensmotto: het leven is net een frikandel je moet hem zelf speciaal maken.


Rianne de Jong (Kleuters)

Hallo allemaal! Mijn naam is Rianne en ik ben 22 jaar oud.  Een aantal van jullie zullen mij al kennen, ik heb namelijk van 2019 tot zomer 2022 ook al lesgegeven aan de kleutergroepen! Naast het lesgeven ben ik werkzaam in de kinderopvang, agrarische sector en logistiek. Al deze beroepen doe ik met evenveel plezier! Ik kijk er heel erg naar uit om nu weer bij deze leuke vereniging aan de slag te gaan! Groetjes, Rianne 

Angelique de Vor (Selectie gym)

Begonnen met lesgeven: ik ben rond mijn dertiende begonnen met assisteren en uiteindelijk ook zelfstandig lesgeven, aan verschillende groepen. Nu geef ik sinds december 2022 les aan de selectiegroepen van GVM op de woensdagavond. 


Leukste aan mijn sport: individueel en toch samen!  Op een wedstrijd heb je zo'n 1 minuut en 10 seconden om je oefening te doen, maar alles daaromheen doe je samen. 

Werk/studie/hobby's: 


Werk/studie/hobby's:  ik turn zelf nog altijd met veel plezier! Verder houd ik me het grootste gedeelte van de week bezig met studie Veehouderij aan de HAS in Den Bosch, waarnaast ik ook graag deelneem aan activiteiten gerelateerd aan koeien . Dan heb ik nog twee bijbaantjes waarvan één in de sector en de ander in de zorg. Verder houd ik van leuke dingen ondernemen met vrienden en familie. (en momenteel is klussen in ons huis een drukke bezigheid) 


Laatste woord/levensmotto:  ik denk dat de meiden hem inmiddels al kennen wanneer ze zeggen dat ze een onderdeel/element gaan proberen. Dan is mijn antwoord: ''Neee, zo zeggen we dat niet, het is: ik ga het doen!''. Hiermee probeer ik de meiden te motiveren en hoop ik dat ze net ietsje meer in zichzelf geloven en toch het element turnen, met succes . 

Désiré Netten (Streetdance)

Begonnen met lesgeven: Ik ben in 2014 begonnen als hiphop trainster, en vanaf september 2023 mag ik les geven hier bij GVM Meerkerk.


Leukste aan mijn sport:  Het toepassen van verschillende dansstijlen, en het zien en merken van vooruitgang in dans. Het leukste is natuurlijk de gezelligheid en het ''samen'' dansen. Dansen is natuurlijk het leukste wat er is, en al helemaal gezellig in een groep/teamverband.


Werk/studie/hobby's: Ik ben momenteel marketing en communicatie medewerker, en buiten dat om ben ik altijd leiding en trainster van een dans/hiphop wedstrijdafdeling geweest. Mijn hobby's zijn lekker shoppen, terrasjes pakken en met mijn vriend en hondje ''Bello'' gezellig op pad om ergens te wandelen.

Laatste woord/levensmotto: ''Waarom zou je lopen als je ook kan dansen?" 

Ester Kraan (Zumba)

Begonnen met lesgeven:  In nov 2008 ben ik begonnen met lesgeven van Zumba. Na een paar invallessen bij GVM Meerkerk 5 jaar geleden ben ik nooit meer weggegaan , zou leuk vind ik het bij jullie! 


Leukste aan mijn sport: Het leukste van het lesgeven is dat ik een groep kan enthousiasmeren en allerlei dansstijlen kan leren waarbij plezier voorop staat. 


Werk/studie/hobby's:  Naast dansen en Zumba is mijn passie paarden . We wonen inmiddels ‘buiten’ met onze 3 pony’s en mijn paard King. Daarnaast werk ik bij de Rabobank Elst( kring Gelderland Zuid) als financieel adviseur Vermogen.


Laatste woord/levensmotto:  Keep on dancing en geniet van iedere dag !