Hannah Fleury (Gym)

Begonnen met lesgeven: Als kleuter ben ik voor het eerst bij GVM gekomen. Toen ik wat ouder was kwam ik ook bij de selectie terecht, daarnaast ben ik ook op streetdance gegaan bij GVM. In groep 8 ben ik voor het eerst gaan helpen bij de gym, ik heb toen een jaar bij de kleuters geholpen. Op mijn viertiende ben ik weer begonnen met helpen. Ik ben toen bij verschillende groepen hulpleiding geweest. Na een paar jaar ervaring als hulpleiding ben ik leiding geworden van Gym 1 en Gym 2, en zelf vind ik het super leuk! 


Leukste aan mijn sport: Bij gym is er de mogelijkheid om super veel verschillende dingen te proberen. Naast de balk en de mat zijn er nog veel meer dingen die we in de lessen doen! Er is altijd ruimte voor een spelletje of een estafette/parcourtje. Er is tijdens gym altijd de mogelijkheid om iets ingewikkelders of iets simpelers te proberen. Op die manier is het een zeer toegankelijke sport voor iedereen. 


Werk/studie/hobby's: Ik studeer Psychologie op de Universiteit Tilburg. Naast de studie ben ik vooral in de gymzaal te vinden. Ook vind ik het natuurlijk leuk om met vrienden af te spreken, vaak gaan we met z’n allen eten. We proberen dan steeds iets nieuws te koken. Het smaakt niet altijd goed maar leuk is het wel. 


Laatste woord/levensmotto: Ik heb heel mijn leven veel plezier gehad met het gymmen, en ik hoop dat ik het leuke aan gymmen ook kan laten zien in mijn lessen! 

Danka de Bruijn (Bootcamp)

Begonnen met lesgeven: 2019

 

Leukste aan mijn sport: mensen motiveren het beste uit zichzelf te halen

 

Werk/Studie/hobby’s: Fitnesstrainer, gezond koken

 

Laatste woord/levensmotto: Geniet op een gezonde manier van het leven

Yvon van der Voort (Poweryoga)

Begonnen met lesgeven: september 2019 voor GVM (van 2013 t/m 2016 lesgegeven elders) 

Leukste aan mijn sport: Na bijna 25 jaar nog steeds nieuwe dingen ontdekken / leren. Tijdens het beoefenen van yoga wordt mijn hoofd leeg, vaak het enige moment van de dag dat er rust is in mijn hoofd. 

Werk/studie/hobby's: Ik ben zelfstandig adviseur milieu en veiligheid. Mijn grootste hobby is reizen en tijdens de reizen fotograferen. Dat doe ik dan ook het liefst zo vaak mogelijk. 


Laatste woord/levensmotto: Ik heb er twee: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.  Anything is possible. 

Céline van Leer (Streetdance) 

Begonnen met lesgeven: 2018, bij de GVM vanaf 2020

Leukste aan mijn sport: Dans is mijn passie en met lesgeven kan ik het overbrengen aan iedereen die het ook heel erg leuk vind. Ik kan mensen zien groeien en hun helpen om beter te worden. Ik kan ook mijn ‘ei’ kwijt in dans en doe het iedere dag :)

Werk/Studie/Hobby’s: ik ben nu aan het afstuderen. Ik heb veel examens en ben in juni klaar. Dan heb ik mijn Dansinstructeur Niveau 3 diploma. Ik zit nu op het Albeda Danscollege. Verder werk ik als verkoopster bij Vanharen. Ik geef naast dit ook nog andere danslessen in Hardinxveld, Arkel en Alblasserdam. Ik heb sinds september 2021 mijn eigen wedstrijdteam vanaf 12 jaar. Dit doe ik in Boven-Hardinxveld. Ik sta zelf ook op het podium bij verschillende evenementen en festivals als danseres. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om in de natuur te zijn, luister ik veel muziek en ga ik vaak wat met vriendinnen doen.

Laatste woord/levensmotto: als je iets graag wilt, ga er dan voor! Maak al je dromen waar! Een grappig feitje van mij is dat ik vroeger altijd dierenarts wilden worden. Nou dat is nu wel anders :) 

Mirjam Bikker (Ouderengym)

Begonnen met lesgeven: 2018

Leukste aan mijn sport: de combinatie van het sociale- en sportieve element van de lessen, het is gezellig en we zijn sportief bezig.

Werk/studie/hobby's: Docent - tuinieren

Laatste woord/levensmotto: Geluk zit in kleine dingen.

Carlijn 'Spooky' van der Linden (Breakdance)

Begonnen met lesgeven: 2015 

Leukste aan de sport: je mag zelf kiezen wat je allemaal wilt laten zien 

Werk: shows & wedstrijden
 

Levens motto: always to fullest 

Medea (Streetdance)

Begonnen met lesgeven: februari 2021

Leukste aan mijn sport: Ik hou heel erg van dansen! 

Werk/studie/hobby's: Ik heb mijn studie afgerond en werk nu bij de Parfumerie Douglas. Mijn hobby’s zijn Netflix kijken en met mijn vriendinnen wat leuks doen. 

Laatste woord/levensmotto: Kan niet bestaat niet! 

Jorine (gym)

Begonnen met lesgeven: ik ben begonnen als hulpleiding daarna ben ik zelf les gaan geven. Ik geef nu les aan gym 3 en de selectie mini’s en jeugd. Verder geef ik ook nog de selectie groepen in Arkel les.


Leukste aan mijn sport: Het gezellig om samen oefenen van nieuwe dingen. En als iets lukt na het vele oefenen ervan geeft dat altijd een goed gevoel.


Werk/studie/hobby's: Zelf ben ik op mijn 6e begonnen met gymmen bij GVM en dit doe ik nu nog steeds met veel plezier.


Laatste woord/levensmotto: het leven is net een frikandel je moet hem zelf speciaal maken.